Joomla website en/of webshop.

Wilt u meteen naar ons kosten overzicht?

Wij bieden een compleet pakket aan. Het volgende heeft u nodig om een website te laten maken en online te zetten:

Bouw website/webshop

Hosting server en domeinnamen

Onderhoud van uw website

joomla logo blackWebsite:

Een van onze specialiteiten is het ontwerpen van websites voor bedrijven of instellingen. Al onze websites zijn gebouwd met behulp van het Content Management Systeem (CMS) Joomla. Joomla is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest gebruikte CMS van de wereld. Dat is natuurlijk niet voor niets. Joomla heeft al door de jaren heen ruim bewezen een betrouwbare, gebruikersvriendelijke basis te zijn voor professionele websites. Op deze pagina geven wij u wat extra informatie over Joomla.

Webshop:

VIRTUEMARThikashopFLATtextOnline winkelen heeft de laatste jaren een grote groei laten zien en is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Voor onze webshops maken we vaak gebruik van de bekende webshop extenties Virtuemart of Hikashop. Virtuemart en Hikashop staan bekend om hun gebruikersvriendelijkheid voor zowel de webshop beheerder als de bezoeker van uw webshop. Uw producten kunnen via categorieën overzichtelijk gerangschikt worden.  Het automatisch berekenen van verzendkosten, BTW en rekenregels, online betalen via iDeal of PayPal en nog veel meer behoren tot de mogelijkheden.

Responsive webdesign:

Het gebruik van tablets en smartphones heeft de laatste jaren een grote groei doorgemaakt en is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Belangrijk is dan ook dat uw website op de juiste manier en gebruikersvriendelijk wordt weergegeven op zowel computers als smartphones en tablets. De weergave van door ons gemaakte websites past zich automatisch aan alle soorten beeldschermen aan. Dit wordt ook wel "responsive webdesign" genoemd. Hier vindt u wat nader uitleg over responsive webdesign.

1place4ads maakt uw Joomla website onderscheidend!

Naast het bouwen van websites en webshops, is onze 2de specialiteit grafisch designen (photoshop). Denk hierbij aan een op maat gemaakte header (grote afbeelding bovenaan uw website) of een op maat gemaakte afbeelding elders op uw website. Heeft u nog geen logo? Ook dat kunnen wij voor u ontwerpen. Kortom laat u een website door ons maken, dan krijgt u een website of webshop welke onderscheidend is en qua uitstraling goed past bij uw doelstelling of product.

Ons streven is een professionele website of webshop voor u te maken, welke geheel aansluit bij uw wensen, tegen een betaalbare prijs. Hoe wij dit in goed overleg met u gaan doen, kunt u hier lezen: onze werkwijze.

Tarieven Joomla website en Joomla webshop:

Het is moeilijk tarieven op te geven. Dit omdat iedere website weer anders is afhankelijk van uw wensen. Wij adviseren u daarom vrijblijvend een offerte op maat aan te vragen. Onze contact gegevens vindt u hier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Maar wij willen ook graag transparant zijn voor onze klanten. Hieronder geven wij u de meest voorkomende tarieven om u alvast een indruk te geven van de kosten.

  € Excl BTW  
€ Inclusief BTW
Joomla Website:    
Website blog (alleen hoofdpagina):  359,00 434,39
Website tot 10 pagina's: 495,00 598,95
Voor iedere extra pagina: 10,00 12,10
     
Webshop:    
Webshop inclusief
toevoeging 10 producten:   
795,00 961,95
voor iedere extra pagina en/of product:       10,00 12,10
iDEAL component: 127,00 153,67

Onafhankelijk van de grootte van uw site zijn de volgende zaken standaard inbegrepen bij een website of webshop:

 • Menu-indeling*
 • Inrichting website of webshop met aangeleverde teksten,logo, slogan en foto's;
 • Favicon (kleine afbeelding in uw browser);
 • Standaard Joomla template;
 • Contactformulier basis;
 • Zoekfunctie*.

*Niet nodig en dus niet van toepassing bij een website Blog

Joomla extenties/uitbreidingen:

Joomla staat bekend om haar vele uitbreidingsmogelijkheden ook wel extenties, componenten of plugins genoemd. Het is ondoenlijk ze hier allemaal te vermelden.

Hieronder ziet u de meest gebruikte uitbreidingen voor een website. Deze tarieven zijn inclusief de aanschaf 1 jaar licentie en installatie (1 uurloon) op uw website:

 • In plaats van de standaard template van Joomla een template van Yootheme: € 100,00 ex BTW;
 • Nieuwsbrief component: € 97,00 ex BTW
 • Maak online via Joomla uw facturen: € 97,00 ex BTW
 • en nog veel meer....

De belangrijkste voor een joomla webshop (Virtuemart/Hikashop)

 • Betaal component iDEAL (online betalen): € 127,00 ex BTW

Zijn er andere werkzaamheden nodig die niet vallen onder de basistarieven zoals hierboven vermeld dan berekenen wij een uurloon van € 50,00 ex BTW.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat: klik hier.

Hosting van uw website:

Indien wij uw website hebben mogen maken, bieden wij ook hosting aan voor zowel uw Joomla website als uw domeinnaam. Zo heeft u alles overzichtelijk ondergebracht onder 1 dak. Wel zo gemakkelijk!

Onze servers zijn optimaal geconfigureerd voor Joomla. Geen problemen met schrijfbaarheid van de bestanden, een overzichtelijk bedienings paneel (Cpanel) en een uptime van 99,9 %!

Daarnaast zijn deze servers snel omdat deze wel gedeeld worden met andere websites, maar slechts door weinigen. Met name Google beloont snelle servers door de websites een hogere ranking te geven.

Hosting server: vanaf € 149,00 ex BTW per jaar
Hosting .NL domein: € 10,00 ex BTW per jaar
Hosting .com domein: € 15,00 ex BTW per jaar
Ander domeinen ook mogelijk, op aanvraag.

Onderhoud van uw website:

Nadat wij uw website afgeleverd hebben, dan is het ontwerp en de inhoud natuurlijk klaar. Maar daar blijft het niet bij. Belangrijk is namelijk ook, dat uw website goed onderhouden wordt. Joomla komt regelmatig met updates. In deze updates zitten vaak verbeteringen, onderhoud updates, maar ook nieuwe schilden om bijvoorbeeld hacken tegen te gaan. Hackers zitten niet stil, dus Joomla ook niet. Voor slechts € 120,00 ex BTW per jaar wat neer komt op € 10,00 ex BTW per maand, onderhouden wij uw website, updaten deze en zorgen ervoor dat er regelmatig backups gemaakt worden. U heeft hier geen omkijken naar en u weet zeker dat u over de laatste Joomla versie beschikt met al haar eventuele uitbreidingen.

Werzaamheden buiten vaste tarieven: uurloon.

U als klant kunt altijd een beroep op ons doen met betrekking tot werkzaamheden aan uw website of webshop nadat deze al afgeleverd is. Misschien wilt u wel een nieuwe mogelijkheid laten installeren en configureren, of juist wat aanpassen of verwijderen. U laat graag deze werkzaamheden aan een deskundige over. Voor deze werkzaamheden indien zij niet vallen onder een vast tarief,  berekenen wij een uurloon van € 50,00 excl BTW met een minimum werktijd van 15 minuten a € 12,50 ex BTW.

Samenvattend, een compleet webdesign pakket:

Mogen wij uw website maken, dan kunnen wij alles voor u van a tot z verzorgen: De website, hosting, domeinnaam en onderhoud. U heeft alles onder 1 dak en u heeft er geen omkijken naar. U kunt zich bezighouden met waar u in gespecialiseerd bent: uw bedrijf of instelling. Wij doen voor u waar wij in gespecialiseerd zijn: uw website of webshop.

Graag verwijzen wij u ook naar onze Algemene voorwaarden.

Wilt u contact met ons opnemen? Ga dan naar de contactpagina van 1place4ads. Hier vindt u al onze contact gegevens.

Tags: webshop, joomla, hosting, service contract

Afdrukken E-mailadres

1place4ads

Hoorn, Noord Holland.
Tel. 06 21570030
 
BTW nr. NL091452247B02
KvK nr. 51546418 (Hoorn)

Volg ons via Social Media


Copyright © 2014-2015 1place4ads.
Alle rechten voorbehouden - info