Beveiliging Joomla website

De centrale vraag is: hoe bescherm ik mijn Joomla website voor hack pogingen? Het komt zo vaak voor: ineens loopt uw website vast of uw website is helemaal niet meer bereikbaar. Of u staat ineens op blacklists en wat vaak gebeurt: ineens wordt er vanuit uw website heel veel spam verstuurd. Maar eigenlijk bepaalt de beheerder hoe veilig en beschermd uw website is.

Hieronder geven wij u een beveiliging checklist om uw website zo goed mogelijk te beschermen:

Lees meer...

Afdrukken E-mailadres

Wat is Responsive Webdesign?

Responsive Webdesign. Deze term hoor je steeds vaker. Wat is reponsive webdesign nu eigenlijk?

De ontwikkelaar van een website of webshop, streeft ernaar dat uw website optimaal te bekijken is op het internet. Maar tegenwoordig bestaan er nogal wat soorten beeldschermen om een website te bekijken. Denk hierbij aan een PC, een tablet of een smartphone. Al die beeldschermen verschillen enorm qua beeldafmeting. Een website die ontwikkeld is volgens het "responsive design" principe zal zich automatisch aanpassen aan elk soort beeldscherm.

Lees meer...

Afdrukken E-mailadres

Extra informatie over Joomla 3.x

Waar komt de naam Joomla vandaan?

De naam Joomla is de Engelse fonetische spelling van het Swahili-woord 'jumla'. Dit woord betekent 'alles samen' of 'als één geheel'. Deze naam is heel bewust gekozen om accent te leggen op de verbintenis tussen het ontwikkelteam en de gemeenschap die gebruik maakt van dit project.

Joomla! is vrijgegeven onder de GNU General Public Licence.

Voordelen van het CMS Joomla:

Lees meer...

Afdrukken E-mailadres

1place4ads

Hoorn, Noord Holland.
Tel. 06 21570030
 
BTW nr. NL001333503B65
KvK nr. 51546418 (Hoorn)

Volg ons via Social Media


Copyright © 2014-2015 1place4ads.
Alle rechten voorbehouden - info