Joomla! is alweer in de prijzen gevallen

Op 6 november 2017 heeft CMS Critic de winnaars bekendgemaakt van de CMS Critic Awards 2017. Joomla! heeft gestreden in de categorie "Beste vrije CMS" en won - opnieuw!

Ze hebben 4 keer achter elkaar een CMS Critic-award ontvangen en willen iedereen bedanken die hen geholpen hebben dit te bereiken:

Bericht van het Joomla team:

Allereerst dank aan CMS Critic voor de organisatie van de jaarlijkse competitie en het continue volgen van de CMS-scene.

Ten tweede, bedankt aan de Joomla! Community die elke dag ondersteuning biedt en helpt bij de ontwikkeling van ons platform. Een 100% vrijwilligersgeoriënteerde organisatie die een grote uitdaging heeft om de snelle evolutie van technologie bij te houden. Maar jullie zijn allemaal geweldig en doen geweldig werk!

Eindelijk een erkenning voor het kernteam van ontwikkelaars en testers die onlangs de lat hoger legde van de inhoudkaders van Joomla!, het introduceren van aangepaste velden voor artikelen, gebruikers en meer. De nieuwe "Custom Fields" zijn een grote verandering en daarom zullen we de definitie van ons CMS-ecosysteem moeten herschrijven.

Vooruitblikkend naar de 2018 awards: meer verbazingwekkende functies komen eraan!

Afdrukken