Joomla 3.8.0 is eindelijk daar!

The Joomla! Project team heeft d.d. 21 september 2017 Joomla! 3.8 vrijgegeven, de laatste in de Joomla! 3 series. In deze nieuwe release zitten meer dan 300 verbeteringen waarvan de belangrijkste het nieuwe routing systeem en de eerste aanzet om Joomla compatible te maken met de verwachte Joomla 4.0 serie. Daarnaast zijn 2 beveiligings problemen opgelost.

Dan nu de grote vraag:

Wat is nieuw in Joomla! 3.8?

Updaten Joomla:

Om gebruik te maken van al deze nieuwe mogelijkheden en ook omdat het een veiligheids release betreft, adviseren wij u zo snel mogelijk te updaten. Updaten kan op de gebruikelijke wijze: via de backend van uw website. Vergeet niet een volledige backup te maken van uw Joomla website, inclusief de database! Waarom een backup? Het antwoord is heel simpel: stel u update naar de laatste Joomla versie wat op code en mappen niveau best wel ingrijpend is, en stel dat het fout gaat: in dat geval kunt u altijd teruggrijpen naar de backup van uw website. Zou u dat niet doen, dan in het ergste geval bent u uw website definitief kwijt!

Onderhouds contract 

Heeft u een onderhoudscontract met 1place4ads, dan kunt u zoals gebruikelijk lekker achterover leunen in uw stoel. Uw website is al geupdated nadat er een volledige backup is gemaakt.

 

 

Afdrukken