Joomla 3.7 met heel veel nieuws!

Op 30 april is Joomla uitgekomen met de nieuwe versie 3.7, de laatste in de Joomla 3 serie. In deze nieuwe release zitten maar liefst 700 verbeteringen. Denk hierbij aan nieuwe functies die het administrator gedeelte van Joomla! websites vergemakkelijken evenals diverse beveiligingsupdates.

joomla 37Een van de grootste nieuwe functies van deze release is de mogelijkheid voor beheerders om aangepaste velden, liefst 15 verschillende veldtypes,  toe te voegen aan artikelen, gebruikers en contactpersonen.

Voor degenen die meertalige sites moeten maken, is het proces om uw inhoud te vertalen aanzienlijk makkelijker. Met de Component Multilingual Associations kunt u uw inhoud gemakkelijk vertalen vanuit één enkele, uniforme interface.

Iedereen die nieuwe inhoudsartikelen maakt die een nieuw menu-item nodig hebben, kan nu tijd besparen met de nieuwe verbeterde workflow-functies. U kunt nu een categorie, artikel en menu-item in één stap binnen het menu beheer gedeelte maken.

Een ander toegevoegde menu-gerelateerde voordeel, voor de sites waar verschillende gebruiker niveaus  toegang hebben tot de backend / beheerdersgedeelte van de site, is het vermogen om het beheerdersmenu met de nieuwe Backend Menu Manager aan te passen. Nu kunt u aangepaste menu's voor de backend (beheerdersgedeelte) maken, net zoals u al voor de frontend deed, zodat u kunt bepalen wat gebruikers met toegang tot de backend daar kunnen zien en wat niet.

Er zijn nog veel meer verbeteringen en nieuwe functies aangebracht. Te veel om hier allemaal op te noemen. Maar wat wel belangrijk is dat u uw website zo snel mogelijk update. Dit omdat zoals u hierboven al kon lezen er ook nieuwe beveligingen zijn aangebracht. Voordat u update, vergeet dan niet een volledige backup inclusief database van uw website maken.

Heeft u een onderhouds contract met 1place4ads.nl, dan kunt u achterover leunen. Wij hebben uw website al voor u geupdated.

Afdrukken E-mailadres

1place4ads

Hoorn, Noord Holland.
Tel. 06 21570030
 
BTW nr. NL001333503B65
KvK nr. 51546418 (Hoorn)

Volg ons via Social Media


Copyright © 2014-2015 1place4ads.
Alle rechten voorbehouden - info