Joomla 3.6 is er

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is hij er: Joomla 3.6 stable. Deze versie is de laatste in de Joomla 3.x serie. Joomla 3.6 introduceerd meer dan 400 verbeteringen inclusief verbeteringen die de administratie in de backend vereenvoudigen, logischer maken. Natuurlijk zijn gebruikerservaringen met deze verbeteringen heel serieus genomen.

Hieronder een greep uit de verbeteringen:

  • Terugzetten naar "default" Joomla instelling is nu mogelijk;
  • Modules zijn gemakkelijk te vinden, uit te voeren taken kunnen nu via een dropdownmenu, gebruikersbeheer is nu gemakkelijk etc;
  • Je bent bezig een nieuw artikel te maken, maar vergeten een categorie te maken? Dat is geen probleem meer. Je kunt nu categorieën maken terwijl je een artikel, banner of een gebruiker aanmaakt.
  • Een beter overzicht van alle menu items. Je kunt nu gemakkelijker zien "wat is waar" op je website
  • en nog veel meer....

Beschikt u over een Joomla 3 website dan kunt u eenvoudig via de backend uw website updaten.

Belangrijk! Maak ALTIJD een volledige backup! Dus een backup van de files en ook van de database. Het gaat meestal goed, maar u zult net zien dat het een keertje niet goed gaat. Zonder backup staat u dan met lege handen, een website dus die niet goed functioneert of het helemaal niet meer doet.

Service 1place4ads:

Heeft u een onderhoudscontract bij 1place4ads, dan kunt u achterover leunen. Wij hebben gisterenavond (13 juli) uw website ge-updated, nadat wij uiteraard een volledige backup hebben gemaakt.

Wilt u meer informatie over websites en wat wij voor u kunnen betekenen? Klik dan hier

 

 

Afdrukken E-mailadres

1place4ads

Hoorn, Noord Holland.
Tel. 06 21570030
 
BTW nr. NL001333503B65
KvK nr. 51546418 (Hoorn)

Volg ons via Social Media


Copyright © 2014-2015 1place4ads.
Alle rechten voorbehouden - info