Joomla 3.6.5 en JCE 2.6.1 vrijgegeven

Joomla heeft versie 3.6.5 vrijgegeven. Deze release bevat beveiliging patches alsmede een paar bug fixes. Omdat dit dus een veiligheids release is, is het belangrijk dat u uw website zo snel mogelijk update naar deze laatste versie!

Updaten doet u eenvoudigweg via de backend van uw website. Vergeet niet eerst een volledige backup te maken inclusief de database.

Heeft u een onderhouds contract bij 1place4ads, dan kunt u achterover leunen. Wij hebben zojuist uw website ge-updated.

JCE editor:

Indien u een website onderhoud contract bij ons heeft dan hebben wij ook de JCE editor voor u ge-updated. Dit is noodzakelijk daar in het verleden is gebleken dat indien je JCE niet up to date houdt, de gehele website kwetsbaar zou kunnen worden voor hackers.

De makers van deze editor (tekstverwerker), hebben deze editor nu gesplitst in 2 versies. De gratis versie en de commerciële versie. Voorheen was er slechts 1 versie en die was tot nu toe altijd gratis. In principe doen alle basis functies het nog gewoon in de gratis versie en vallen zij gelukkig niet onder de commerciële versie. Het uiterlijk heeft wel een nogal grote facelift ondergaan en dat is wel even wennen. Zo zijn de functionaliteiten nu verdeeld in tabbladen.

De commerciële versie is uitgebreid met veel extra functies. Wilt u de commerciële versie? Dat kan natuurlijk. Neem dan even contact met ons op. Wij zorgen dan dat deze geïnstalleerd wordt op uw website. De commerciële versie kost € 45,00 excl. BTW, inclusief installeren.

Afdrukken