Joomla 3.4.3 vrijgegeven

Eerst kwam Joomla 3.4.2 uit waarin 2 beveiliging patches zaten. Ook waren er nieuwe verbeteringen aangebracht zoals verbetering van de front-end module bewerking mogelijkheid en integratie van de nieuwe Google ReCaptcha. Daarnaast zijn er veiligheid verbeteringen aangebracht zoals het toevoegen van een upload beveiliging code programma die onbetrouwbare uploads kan onderscheiden van betrouwbare uploads door de bestandsnamen en inhoud nader te onderzoeken.

Vrij snel daarna kwam Joomla 3.4.3 uit. Dit is slechts een onderhoud release waar fouten van de vorige versie gerepareerd zijn.

Lees meer...

Afdrukken E-mailadres

Vanaf 21 april: niet mobiel vriendelijk? lagere ranking!

Google heeft aangekondigd dat vanaf 21 april zij een ranking signaal willen afgeven voor websites die goed responsive zijn met name op mobiele devises. Dit zal een grote invloed krijgen op de zoekresultaten.

Het doel van Google is dat als gevolg van dit nieuwe beleid, dat gebruikers sneller en gemakkelijker relevante en hoge kwaliteit zoekresultaten zullen krijgen welke aangepast zijn aan hun appararaat. Denk hierbij aan een smartphone, tablet etc.

Lees meer...

Afdrukken E-mailadres

Joomla 3.4.1 is uit

Het technisch team van Joomla heeft een nieuwe versie van Joomla uitgegeven en wel de 3.4.1. In de vorige versie 3.4.0 zaten nogal wat fouten waaronder fouten (bugs) in de taalfilter rechten waardoor na de update meertalige Joomla websites niet meer werkten in de frontend van de website. Wij hebben de update bij een meertalige website getest en alles werkt naar behoren na de update.

Lees meer...

Afdrukken E-mailadres

1place4ads

Hoorn, Noord Holland.
Tel. 06 21570030
 
BTW nr. NL001333503B65
KvK nr. 51546418 (Hoorn)

Volg ons via Social Media


Copyright © 2014-2015 1place4ads.
Alle rechten voorbehouden - info